23/06/2021
ΝΕΑ

8ο Envolve Award Greece

8ο Envolve Award Greece

Την Τετάρτη 23 Ιουνίου, το Envolve Entrepreneurship πραγματοποίησε τον τελικό του 8ου Envolve Award Greece, ενός διαγωνισμού που επιβραβεύει νεοφυείς και αρχικού σταδίου καινοτόμες επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μόνο οι ομιλητές και οι φιναλίστ, μεταξύ των οποίων και η 12GODS, ακολουθώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα και οδηγίες που έχει θέσει ο ΕΟΔΥ.

Η τελετή φιλοξένησε εκπροσώπους της Κυβέρνησης και της επιχειρηματικής σκηνής: τον Κυριάκο Πιερρακάκη, Υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, εκπροσωπώντας την Προεδρία της Κυβέρνησης, τον Χρίστο Δήμα, Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων και τη Ζέττα Μακρή, Υφυπουργό Παιδείας. Το οικοσύστημα καινοτομίας εκπροσώπησαν, μεταξύ άλλων, η Μυλαίδη Στούμπου, Regional Director,Partner Business Development στη Microsoft, o Peter Economides, Brand Strategy Consultant, ο Φώτης Καρύδας, δημοσιογράφος και σύμβουλος επικοινωνίας, η Μαρίνα Χατσόπουλος, Board Chair στη Levitronix Technologies και ο Χρήστος Σπαθαράκης, Co-Founder & CEO της Ferryhopper.

Ο Jimmy Αθανασόπουλος, Πρόεδρος του Envolve Entrepreneurship, σχολίασε: «Σήμερα έκλεισε ο 8ος κύκλος του Envolve Award Greece στην Ελλάδα με την ανακοίνωση 3 νικητών. Γεμίσαμε και πάλι από υπερηφάνεια, καθώς μας δόθηκε η ευκαιρία να συγκεντρωθούμε και να γιορτάσουμε μαζί την Ελληνική επιχειρηματικότητα. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους προσκεκλημένους ομιλητές μας, που μας ενέπνευσαν με τις δυναμικές τους τοποθετήσεις, καθώς και όσους συνδέθηκαν μαζί μας μέσω της ζωντανής αναμετάδοσης. Καλωσορίζουμε όλους τους φιναλίστ και νικητές στην οικογένεια του Envolve!»

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το κοινό είχε την ευκαιρία να ψηφίσει την αγαπημένη του επιχειρηματική ιδέα, αναδεικνύοντας τους τρεις νικητές των βραβείων “#GetEnvolved Award”.

Ο Αλέξανδρος Νούσιας, Διευθυντής του Envolve Entrepreneurship στην Ελλάδα, δήλωσε: «Συγχαρητήρια στους νικητές του 8ου Envolve Award Greece για το θάρρος, την αφοσίωση και τη δημιουργικότητα που έχουν επιδείξει. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε και εμείς στο επιχειρηματικό τους ταξίδι, και ευχόμαστε ότι το βραβείο μας θα αναδείξει τα επιτεύγματά τους και θα τους βοηθήσει να αναπτυχθούν με ταχύτερο ρυθμό. Οι νικητές και οι φιναλίστ αυτού του κύκλου αποτελούν δυνάμεις αλλαγής για την ελληνική οικονομία, αλλά και λαμπρά παραδείγματα της προοπτικής της χώρας μας. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες και υποστηρικτές μας, που για χρόνια υποστηρίζουν ενεργά το σκοπό μας, καθώς και τους χορηγούς της φετινής διοργάνωσης που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της βράβευσης σε μια δύσκολη περίοδο.”

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΠΟΜΕΝΟ
DISCOVER
MORE