Εταιρεία

12GODS

Η διαφοροποίηση φέρνει την αλλαγή

Η 12GODS δημιουργεί χαρμάνια βοτάνων σε μία πλήρως βιοδιασπώμενη κάψουλα.

Συνδέοντας την επιστημονική καινοτομία με τις ορθές πρακτικές στην αγροτική παραγωγή, η 12GODS εισάγει μία σειρά προϊόντων που ακολουθούν βιώσιμες πρακτικές καθ’ όλη τη διαδικασία παραγωγής, περιορίζoντας τον χρόνο παραγωγής των αφεψημάτων.

Η 12GODS ευελπιστεί να γίνουν τα προϊόντα της ταυτόσημα με την ευζωία, ποιότητα και περιβαλλοντική ευαισθησία.

ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ: Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ

Οι πρώτοι έλληνες ιατροί και βοτανολόγοι της ιστορίας, θέλοντας να προσδώσουν το θεϊκό στοιχείο και τη δύναμη της μεταμόρφωσης που κρύβεται στις ιδιότητες των ελληνικών βοτάνων, έδωσαν ονόματα θεών και ημίθεων σε αυτά.

Η 12GODS τιμά αυτό το πολιτισμικό γεγονός, και δίνει ονόματα Θεών και ημίθεων σε κάθε προϊόν που δημιουργεί, φιλοδοξώντας να επανεισαγάγει τον φυσικό πλούτο των ελληνικών βοτάνων στη σύγχρονη διατροφή και να επαναφέρει την πίστη στη μαγεία και την ευεργετικότητά τους.

Σε παγκόσμια κλίμακα, το τσάι είναι το πιο διαδεδομένο ρόφημα στον πλανήτη, μετά το εμφιαλωμένο νερό. Ωστόσο, η χρήση πληθώρας αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών (ΑΦΦ) εκτείνεται πέρα από τα παραδοσιακά τσάγια και συμπεριλαμβάνει μια ευρύτερη ποικιλία, σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις ευεξίας.

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΟΤΑΝΑ: ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ

Στην ελληνική γη φύονται περίπου 6.000 είδη βοτάνων. Μεγάλο ποσοστό από αυτά, είναι ενδημικά και στην πλειοψηφία τους αρωματικά με θεραπευτικές ιδιότητες.

Η υψηλή ποιότητά τους οφείλεται στο μεσογειακό κλίμα και στη γεωλογική μορφολογία της χώρας μας. Η θεραπευτική δύναμη των ελληνικών βοτάνων είναι ανεκτίμητη κληρονομιά μας, καθώς τα ελληνικά βότανα θεωρούνται από τα πιο πλούσια σε θεραπευτικές ιδιότητες παγκοσμίως.

Οι θεραπευτικές ιδιότητες των βοτάνων ανακαλύφθηκαν, ήδη από την αρχαιότητα. Οι Σουμέριοι και οι Ασσύριοι μας παρέχουν τις πρώτες πληροφορίες σχετικά με τα φαρμακευτικά και αρωματικά φυτά.

Στην αρχαία Ελλάδα, πρώτοι οι Μινωίτες και οι Μυκηναίοι χρησιμοποιούσαν ρίζες, ξύλα, φλοιούς, άνθη, βλαστούς, καρπούς, σπόρους, έλαια και ρητίνες από διάφορα φαρμακευτικά φυτά και βότανα τα οποία φύονταν στην Ελλάδα. Στο όρος των Κενταύρων, το Πήλιο, έχουν εντοπιστεί και καταγραφεί περίπου 3.000 βότανα και σύμφωνα με τους μύθους, ο κένταυρος Χείρωνας ο θεραπευτής, γιος του Κρόνου, δίδαξε την ιατρική τέχνη στον θεό της Ιατρικής Ασκληπιό. Κοντά του μαθήτευσαν ο Ηρακλής, ο Αχιλλέας και ο Ιάσωνας, καθώς και οι απόγονοι του Ασκληπιού, ο Μαχάων και ο Ποδαλείριος, χειρουργός και παθολόγος αντίστοιχα. Οι δύο άνδρες συμμετείχαν στην πολιορκία της Τροίας ως ιατροί. Στη συνέχεια, δίδαξαν την ιατρική στους μαθητές τους, τους λεγόμενους Ασκληπιάδες, όπως αναφέρει ο Όμηρος στην Ιλιάδα.

Ακολουθεί ο Ιπποκράτης (460-370 π.Χ.), ο ιδρυτής της ιατρικής, που χαρακτηρίστηκε ως ο μέγιστος παθολόγος της εποχής του και ο οποίος στα 59 βιβλία της ιπποκρατικής συλλογής του αριθμεί 236 φυτικά φάρμακα. Ο Θεόφραστος (372-287 π.Χ.) στο έργο του Περί Φυτών Ιστορία θέτει τις βάσεις της σύγχρονης βοτανικής και θεωρείται ο πατέρας της βοτανολογίας. Ο Διοσκουρίδης (25-90 μ.Χ.) με το πεντάτομο έργο του Περί Ύλης Ιατρικής, αναλύει εκτενώς και συστηματικά 794 φαρμακευτικά φυτά και απεικονίζει τα 391 εξ αυτών, κάτι που έκανε το έργο του ανεκτίμητο στους αιώνες.

Τον Μεσαίωνα η βοτανολογία «ανθίζει» στους κύκλους των μοναχών, ενώ με την έλευση της τυπογραφίας η γνώση δραπετεύει από τα τείχη των μοναστηριών. Οι συνταγές που είχαν διασωθεί από αρχαία κείμενα εμπλουτίστηκαν στο πέρασμα των χρόνων. Τον 16ο και 17ο αιώνα δημοσιεύτηκαν πολλά βοτανολόγια, με σκοπό να βοηθήσουν όσους ασχολούνταν με τη βοτανοθεραπεία.

ΠΟΡΕΙΑ
2018
2019
2020
2021
ΙΔΡΥΣΗ 12GODS

ATHENS START UP AWARDS

ΕΙΣΟΔΟΣ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑΣ ΕΒΕΑ

1st ATHENS INNOVATION FESTIVAL
DETROP OENOS

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ FRESKON

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ TROPHY - ΤΡΟΦΗ CHALLENGE

84η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

PHILOXENIA 2019

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΙΕΛΚΑ
AGROTICA / Industry Disruptors-Game Changers - Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά

ΕΙΤ FOOD, Τελικός

TROPHY-ΤΡΟΦΗ Challenge, Τελικός

NBG SEEDS, Τελικός

ELEVATE GREECE - Εθνικό Μητρώο Νεοφυών Επιχειρήσεων

ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
MITEF GREECE

NBG SEEDS

ENVOLVE AWARD GREECE

85η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

GREENATHON - Beyond Green Technologies

BEYOND CIRCULARITY της ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. - GreenTech Symposium

Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών
Βραβεία Βιώσιμης, Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας
Kαλύτερη Νεοφυής Επιχείρηση της Χρονιάς

GreenTech Challenge | by ESU NTUA
Σύσταση εταιρείας 3/2018
Έναρξη και δημιουργία του χώρου παραγωγής και διάθεσης.
Athens Start-up Awards 6/2018
Μετά από τρείς φάσης επιλογής, διακριθήκαμε στην πρώτη 20άδα ανάμεσα σε 170 ομάδες από όλη την Ελλάδα.
EBEA - THEA 10/2018
Φιλοξενία στη θερμοκοιτίδα νεοφυών επιχειρήσεων στις εγκαταστάσεις του πρώτου εμπορικού και βιομηχανικού επιμελητηρίου της Ελλάδος με παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης & υπηρεσίες επικοινωνίας και δικτύωσης.  
1ο Athens Innovation Festival 11/2018
Συμμετοχή στο 1ο Athens Innovation Festival, με την υποστήριξη του THEA Incubator, προβάλλοντας το προϊόν και διεξάγοντας παράλληλη έρευνα.
Detrop - Oenos 3/2019
Στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και της δράσης DIGITAL GREECE, καινοτόμες startup παρουσίασαν λύσεις κι εφαρμογές για την ανάπτυξη του αγροδιατροφικού τομέα.
FRESKON: 4/2019
Συμμετείχαμε στη Διεθνή Έκθεση Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών Freskon, όπου ήρθαμε σε επαφή με εκπροσώπους μεγάλων ξένων αλυσίδων σούπερ-μάρκετ, εμπορικών επιχειρήσεων και εταιρειών-δικτύων διανομής, οι οποίοι αγκάλιασαν την ιδέα μας.
Trophy-Τροφή Challenge 7/2019
Συμμετείχαμε στα boot camp του Trophy-Τροφή Challenge του προγράμματος Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά, με πορεία έως τους ημιτελικούς.
84η ΔΕΘ 9/2019
Η εταιρική ταυτότητα της 12GODS, καθώς και ο σχεδιασμός της προϊοντικής συσκευασίας, παρουσιάστηκαν στο κοινό τον Σεπτέμβριο του 2019, σε μια καθιερωμένη γιορτή επιχειρηματικότητας, καινοτομίας και πολιτισμού, με την υποστήριξη του Digital Greece.
4ο Global Agripreneurs Summit - GAS 9/2019
Συμμετείχαμε στο 4ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας (Global Agripreneurs Summit – GAS) με κεντρικό τίτλο “Ο ρόλος του Αγρότη στην εποχή της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης – Defining the Future Farmer 4.0”.
10ο Συνέδριο ΙΕΛΚΑ - RISE Awards 10/2019
Διακριθήκαμε στην πρώτη δεκάδα του διαγωνισμού RISE Awards στην κατηγορία του Retail για βιώσιμες καινοτομίες και τον Οκτώβριο 2019 παρουσιάσαμε την επιχειρηματική μας ιδέα ενώπιον σημαντικών στελεχών του κλάδου των Σούπερ Μάρκετ και της Βιομηχανίας FMCG στο 10ο Συνέδριο ΙΕΛΚΑ.
PHILOXENIA 11/2019
Ήρθαμε σε επαφή με μεγάλους ξενοδοχειακούς ομίλους 5 και 6 αστέρων, της Ελλάδας και του εξωτερικού και αεροπορικές εταιρείες.
Συνέδριο I.C.B.R. 12/2019
Μετά την πρόσκληση από τη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης (Ζ.Μ.Θ.) παρουσιάσαμε τα προϊόντα της 12GODS στο ετήσιο συνέδριo Independent Craft Brewery Roundtable στην Κομοτηνή.
RE-GROWTH 11/2019
Συμμετοχή ως ομιλητές στην εκδήλωση Re-growth: Επιχειρηματικότητα, Τεχνολογία, Startup που συνδιοργάνωσαν η Περιφέρεια Ηπείρου, το περιοδικό Startuper και οι εφημερίδες ΤΟ ΒΗΜΑ και ΤΑ ΝΕΑ με θέμα Επιχειρηματικότητα, Τεχνολογία, Startup.
AGROTICA 1/2020
Συμμετοχή στην έκθεση με την υποστήριξη των Industry Disruptors - Game Changers, Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά, όπου και πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με παραγωγούς ΑΦΦ, στο πλαίσιο της Συμβολαιακής Γεωργίας / Contract Farming.
EIT FOOD 7/2020
Διακριθήκαμε στον τελικό του Ευρωπαϊκού διαγωνισμού αγροδιατροφής, ανάμεσα στις 7 καλύτερες startups της Ελλάδος.
Trophy-Τροφή Challenge 2020
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συμμετείχαμε στον διαγωνισμό αγροδιατροφής Trophy-Τροφή Challenge, με πορεία έως τον τελικό.
ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 10/2020
Τον Οκτώβριο του 2020 ξεκίνησε η παραγωγική διαδικασία των προϊόντων.
ELEVATE GREECE 12/2020
Εγγραφή και υπαγωγή στο Εθνικό Μητρώο Νεοφυών Επιχειρήσεων, της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Καινοτομίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.
NBG Business Seeds 6/2021
Συμμετοχή στο NBG Business Seeds, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα στήριξης της καινοτόμου και εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας από την Εθνική Τράπεζα σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου διακριθήκαμε στην πρώτη 10άδα.
MITEF GREECE 6/2021
Συμμετoχή στο accelerator του MIT Enterprise Forum (MITEF) Greece που συνδέεται με το MIT (Massachusetts Institute of Technology), στην κατηγορία General Track. Διάκριση στον τελικό
Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 6/2021
Συμμετοχή ως ομιλητές στην Εκδήλωσή του Φορέα Διαχείρισης Μητροπολιτικού Πάρκου Αντώνης Τρίτσης για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2021, που πραγματοποιήθηκε σε συνδιοργάνωση με τη Περιφέρεια Αττικής.
ENVOLVE AWARD GREECE 7/2021
Συμμετείχαμε στον 8ο διαγωνισμό επιχειρηματικότητας ENVOLVE AWARD GREECE όπου διακριθήκαμε στον τελικό.
85η ΔΕΘ 9/2021
Συμμετοχή στην 85η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, μέσω του Εθνικού Μητρώου Νεοφυών Επιχειρήσεων ELEVATE GREECE
GREENATHON 9/2021
Συμμετοχή στο διαγωνισμό “Greenathon – Beyond Green Technologies” της Γεν. Γραμμ. Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων του Υπ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας, σε συνεργασία με τον Οργ. Φυσ. Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής και την υποστήριξη του Elevate Greece & της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Καινοτομίας.
BEYOND CIRCULARITY - GreenTech Symposium 10/2021
Συμμετοχή στο πρόγραμμα καινοτομίας "Beyond Circularity" της ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ Α.Ε., με στόχο την ανάδειξη των τεχνολογικών και περιβαλλοντικών λύσεων στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ΒΙ.ΠΕ. Πατρών.
Kαλύτερη Νεοφυής Επιχείρηση της Χρονιάς 10/2021
Στα πλαίσια των Βραβείων Βιώσιμης, Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, βραβευτήκαμε ως η Kαλύτερη Νεοφυής Επιχείρηση της Χρονιάς, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.
GreenTech Challenge | by ESU NTUA
Συμμετοχή στον διαγωνισμό GreenTech Challenge | by ESU NTUA, το μεγαλύτερο Εθνικό Πρόγραμμα Πράσινης Καινοτομίας, όπου κερδίσαμε το 2ο βραβείο.
ΟΡΑΜΑ &
ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΟΡΑΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Οι επιστημονικές μας γνώσεις συνδυασμένες με την επιμονή, τη μεθοδικότητα στην έρευνα και κυρίως την πίστη στο όραμά μας για τη συμβολή του πρωτογενούς τομέα στην ανάδειξη της ιστορίας μας ως πολιτισμικού προϊόντος υψηλής προστιθέμενης αξίας, οδήγησαν στη δημιουργία των καινοτόμων προϊόντων με την επωνυμία 12GODS.

Τόσο στην Ελλάδα όσο και στον παγκόσμιο χάρτη, υπάρχει πληθώρα αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών πλούσιων σε ωφέλιμα και ποιοτικά συστατικά για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Αποστολή μας είναι να τα ανακαλύψουμε και αφού τα επεξεργαστούμε να τα φέρουμε κοντά σας, σε μια σειρά από μοναδικά προϊόντα που στοχεύουν να παρέχουν τις ευεργετικές τους ιδιότητες στον οργανισμό, με έναν απλό, εύκολο και έξυπνο τρόπο, απαντώντας στις απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής.

ΟΜΑΔΑ

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Οι άνθρωποι κάνουν την διαφορά.

Φίλιππος Ζεμπίλας
Founder / CEO

Ο Φίλιππος είναι απόφοιτος του τμήματος φυτικής παραγωγής της Αθήνας η πρακτική του ήταν στον Εθνικό κήπο, με αντικείμενο τη διαχείριση αρδευτικών πόρων, ενώ συνέχισε στο Προεδρικό Μέγαρο.

 

Από το 2006 συμμετείχε στην έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων αγροδιατροφής σε εταιρικά σχήματα. Διακατέχεται από ένα μεγάλο πάθος: να συνθέσει ένα μοναδικό και απρόβλεπτο ψηφιδωτό με τη φύση, τον πολιτισμό και τους ανθρώπους της Ελλάδας, με δομικό αρμό την έρευνα και την τεχνολογία.

Εξερευνά όλες τις όψεις των φυτών: τις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά τους, τα ευεργετικά οφέλη τους για τον οργανισμό μας, τις δυνατότητες χρήσης στο σύγχρονο πλέον τρόπο ζωής, αλλά και μέσα στα βάθη της ιστορίας, ξεκινώντας από τους μύθους και τους συμβολισμούς μέχρι και το τι κρυβόταν πίσω από αυτούς.

Και φιλοδοξεί να προσφέρει τα βότανα από ελληνικές μικρό- καλλιέργειες, μέσα από σύγχρονα, αποτελεσματικότερα και διαφοροποιημένα προϊόντα.

περισσότερα +

Νικόλας Αντωνιάδης
COO

University of Swansea LLB in Law και ΜΒΑ (Institute Universitaire Kurt Bösch, IUKB), Financial and Business Development. Πρώην Τραπεζικό στέλεχος της Alpha Bank (1998-2019) στη Διεύθυνση Τραπεζικής Μικρών Επιχειρήσεων.

Γιάννης Κουρούδης
Brand Manager

Ιδρυτής της k2design, ενός από τα κορυφαία Ελληνικά δημιουργικά γραφεία με πολυάριθμα βραβεία και διακρίσεις κάθε χρόνο. Ενδεικτικά, αναφέρουμε στα projects τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 (Sport Pictogramms & Main Marks, Korres Natural Products) (www.k2design.gr).

Σήμερα, η κ2design απασχολεί μία ομάδα δεκαέξι εξειδικευμένων συνεργατών και πλήθος εξωτερικών, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες branding και design, μελέτης και σχεδιασμού εταιρικής ταυτότητας, προϊόντικής επικοινωνίας σε συμβατικά και ψηφιακά μέσα. Στόχος της είναι το μήνυμα να εκφράζεται απλά, με περιεχόμενο και με υψηλή αισθητική, κυρίως όμως αποτελεσματικά.
Η κ2design είναι ένα απο τα πιο πολυβραβευμένα Ελληνικά δημιουργικά γραφεία, έχοντας να επιδείξει πολυάριθμες βραβεύσεις, διακρίσεις και δημοσιεύσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

περισσότερα +

Γιώργος Γανωτής
Legal Advisor

Δικηγόρος από το 1981 με μεταπτυχιακές σπουδές στο Université Libre των Βρυξελλών και στο London School of Economics. Πολυετής προϋπηρεσία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (1984 -1990), Γενικός Γραμματέας Συγχρηματοδοτούμενων Δημοσίων Εργων του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. (1996 -2004), Νομικός Σύμβουλος (2010 – 2013) και εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. (2011- 2012) του ΟΠΑΠ.

Κωνσταντίνος Μαχαίρας
Commercial Advisor

Ο Κωνσταντίνος Μαχαίρας είναι ένα από τα πλέον αναγνωρισμένα στελέχη του κλάδου για τις διοικητικές του ικανότητες και σήμερα είναι πρόεδρος του Ινστιτούτου Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών (ΙΕΛΚΑ), στη δημιουργία του οποίου έχει συμβάλλει σημαντικά.

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά και είναι κάτοχος MBA από το Πανεπιστήμιο Roosevelt του Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών, στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Marketing. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στο λιανικό εμπόριο στις ΗΠΑ ως διευθυντής προμηθειών στην εταιρία Quality Super Market στο Σικάγο. Υπήρξε δυναμικό στέλεχος για πάνω από 14 χρόνια στη Μars Inc, από το 1982 στην Ολλανδία (Marketing & Sales), και Γενικός Διευθυντής στην Ελλάδα και την Ιταλία. Είχε επίσης υπηρετήσει ως Γενικός Διευθυντής της Chipita International (1996-97).

Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΑΣΕ (Εταιρεία Ανώτατων Στελεχών Επιχειρήσεων) ,της ΣΕΕΤ (Συνδέσμου Ελληνικών Εταιριών Τροφίμων), μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΕΔΕ (Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων) από το 1999-2008.

Για τη σημαντική του επαγγελματική πορεία, ο βασιλιάς του Βελγίου Αλβέρτος ΙΙ του απένειμε το 2005 τον τίτλο του Ανώτατου Αξιωματούχου του βασιλιά Λεοπόλδου ΙΙ, ενώ τον Απρίλιο του 2009 ανακηρύχθηκε Manager της Χρονιάς για το 2008 από την Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων και Retailer of the Year 2009, Retail Manager 2010 and Retail Manager της δεκαετίας 2002-2011. Επίσης έχει τιμηθεί με τα βραβεία Leader of the Υear Romania 2016 και σελφ σέρβις Excellence Awards 2016 στην Ελλάδα.

περισσότερα +

Δημήτρης Ιωσηφίδης
R&D Manager

Χημικός, αντιπρόεδρος της εταιρίας Μάλβα Α.Ε. (www.malva.gr) και ιδρυτικό μέλος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Greener than Green Technologies SA (www.greenerthangreen.co).

Η Malva είναι ένας δυναμικός οργανισμός με εκτεταμένη εμπειρία στο μάρκετινγκ, τη διανομή και την υποστήριξη σε αναλυτικά όργανα & αξεσουάρ καθώς και προϊόντα φιλτραρίσματος. Παρέχει στην 12GODS υπηρεσίες εργαστηρίου και αναλύσεων των υπαρχόντων και των μελλοντικών προϊόντων της. Θα αναπτύξουν από κοινού ένα hub αγροδιατροφής – κυκλικής οικονομίας με την αξιοποίηση του contract farming της εταιρείας αξιοποιώντας πλήρως τα υπολείμματα της αγροτικής παραγωγής και της βιομηχανίας αναπτύσσοντας νέα προϊόντα για την εταιρεία.

 

περισσότερα +

Βασίλης Γρηγορόπουλος
Project Management & Sales

Ο Βασίλης Γρηγορόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών Επιστημών – Διοίκησης Επιχειρήσεων με εξιδείκευση στο Marketing, Bachelor of Science (Honours) in Business Studies από το City University Business School, University of London, του Πανεπιστημίου του Λονδίνου και μεταπτυχιακού τίτλου στην Πολιτιστική Πολιτική & Διαχείριση, Master of Arts in Arts Policy & Management, επίσης από το Πανεπιστήμιο City, University of London, στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Είναι μέτοχος στην εταιρία 12GODS, ενώ κατέχει και τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων.

Το 2015 δημιούργησε τη visionary culture, φιλοξενώντας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό σημαντικές πολιτιστικές παραγωγές, ενώ παράλληλα έχτισε διεθνείς συνέργειες και συνεργασίες με στόχο την εξωστρέφεια και την προβολή του σύγχρονου Ελληνικού πολιτισμού.
Από το 2007 έως και το 2014 ήταν Executive Director στην εταιρία παραγωγής Paul Szilard Productions Inc. ΝY, στη Νέα Υόρκη, ενώ από το 2000 έως και το 2007 κατείχε τη θέση του Ανώτατου Συμβούλου (Senior Cultural Affairs Advisor) στον Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, και στο Μορφωτικό Τμήμα – Γραφείο Δημοσίων Υποθέσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα (Office of Cultural & Public Affairs, Athens). Η δουλειά του έχει βραβευθεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

περισσότερα +

Βαγγέλης Καραϊακόφογλου
Production Manager

Χημικός Mηχανικός, ιδιοκτήτης της εισαγωγικής εταιρίας ΑΚ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Α. ΚΑΡΑΪΑΚΟΦΟΓΛΟΥ στον χώρο των βιομηχανικών μηχανημάτων και υπεύθυνος πωλήσεων στον ευρύτερο χώρο της Μέσης Ανατολής σε κατασκευαστική εταιρεία βιομηχανικών μηχανημάτων Βέλγικων συμφερόντων.

Συνεργάστηκε με τον Φίλιππο Ζεμπίλα στη μελέτη, τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της μηχανής παραγωγής καψουλών σε συνεργάτη – εξειδικευμένο παραγωγό βιομηχανικών μηχανημάτων.

 

περισσότερα +

Δανιήλ Καραθανάσης
IT manager

Πτυχιούχος Πληροφορικής με προϋπηρεσία στην υποστήριξη, προώθηση και ανάπτυξη λογισμικού (Alpha Χρηματιστηριακή, ΔΙΕΚΑΤ ΑΕ, AG Financial Network LTD, COMPACT AE).

Λιάνθη Μπακαέ
Customer service

15ετής εμπειρία στην διοργάνωση εμπορικών εκθέσεων στην εταιρεία ΡΟΤΑ ΑΕ, στη Διοικητική & Γραμματειακή Υποστήριξη, Διαχείριση Έργου, Διαχείριση Ηλεκτρονικής Βάσης Δεδομένων, Διαχείριση Ιστοσελίδων, Ηλεκτρονική οργάνωση γραφείου, Διαπροσωπική τηλεφωνική επικοινωνία & Εξυπηρέτηση πελατών.

PARTNERS

ΜΙΑ ΚΑΨΟΥΛΑ:
ΤΟ ΕΝΑΥΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΝΕΕΣ ΑΞΙΕΣ
ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ

Με το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών Α.Ε. και τον Κόμβο Καινοτομίας Aroma Innovation Hub, κάνουμε το πρώτο βήμα στην έρευνα των ευεργετικών χαρακτηριστικών των βοτάνων και την αξιοποίηση των αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών στην παγκόσμια αγορά.

Το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών (ΕΠΠ) είναι ένα από τα έξι Επιστημονικά και Τεχνολογικά Πάρκα (ΕΠΣ) που ιδρύθηκαν στην Ελλάδα υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ). Κύριος στόχος είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υποδομής και υποστήριξης, στην ανάπτυξη καινοτόμων εταιρειών σε διάφορους τομείς, προάγοντας την συνεργασία μεταξύ Πανεπιστήμιου, Ερευνητικών Κέντρων και Βιομηχανίας.
Το Aroma Innovation Hub αντιπροσωπεύει μια συνεργασία εταιρειών και εργαστηρίων ακαδημαϊκών ιδρυμάτων, με στόχο την ενθάρρυνση της καινοτομίας και της επιτυχημένης επιχειρηματικής ανάπτυξης. Εφαρμόζει επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις στη γραμμή παραγωγής αρωματικών και ιατρικών φυτών, με καινοτόμο τρόπο, προκειμένου να δημιουργήσει αξία στους μετόχους και την κοινωνία.
Το Εθνικό Μητρώο Νεοφυών Επιχειρήσεων είναι το επίσημο μητρώο καταγραφής των νεοφυών επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Στοχεύει στην παρακολούθηση της προόδου τους με βάση συγκεκριμένα KPIs, στην υποστήριξή τους με οφέλη και πλεονεκτήματα ενώ λειτουργεί ως πόλος έλξης για επενδυτές. Tο Elevate Greece αποσκοπεί στην ενίσχυση, ανάπτυξη και εξωστρέφεια του ελληνικού οικοσυστήματος καινοτομίας.