11/06/2021
ΝΕΑ

NBG BUSINESS SEEDS 2021

NBG BUSINESS SEEDS 2021

Με μια λιτή εκδήλωση μέσω τηλεδιάσκεψης λόγω των προληπτικών υγειονομικών μέτρων, ανακοινώθηκαν οι νικητές του 11ου Διαγωνισμού Καινοτομίας & Τεχνολογίας του προγράμματος NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας. Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας Κώστας Μιχαηλίδης, καθώς και η Χριστίνα Θεοφιλίδη, Γενική Διευθύντρια Λιανικής Τραπεζικής της Εθνικής Τράπεζας.

Ο κ. Μιχαηλίδης υπογράμμισε ότι η Εθνική Τράπεζα είναι αρωγός στην ενίσχυση της καινοτομίας στην Ελλάδα με την τεχνολογία και τον ψηφιακό μετασχηματισμό να βρίσκεται στον πυρήνα της τράπεζας για καλύτερη λειτουργία και υπηρεσίες προς τους πελάτες.

Η κ. Θεοφιλίδη ανέφερε ότι παρά την πανδημία το μεγάλο και πολύπλευρο πρόγραμμα του NBG Business Seeds ολοκληρώθηκε με επιτυχία ενώ ο 11ος διαγωνισμός προσέλκυσε ρεκόρ συμμετοχών με 468 αιτήσεις ενώ στάθηκε στον μέχρι σήμερα απολογισμό του προγράμματος αλλά και την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας στην ελληνική Startup σκηνή. Συγκεκριμένα, επενδυτικά συμμετέχει σε πέντε funds του Equifund αλλά και σε δυο καινούργια. ενώ έχει προχωρήσει σε 85 επενδύσεις σε ελληνικές Startups.

Η 12GODS διακρίθηκε στην πρώτη δεκάδα.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΠΟΜΕΝΟ
DISCOVER
MORE