08/05/2019
ΝΕΑ

Independent Craft Brewery Roundtable 2019

Independent Craft Brewery Roundtable 2019

Πενήντα ανεξάρτητοι παραγωγοί μπύρας από τα Βαλκάνια και την Ευρώπη, εκπροσωπώντας σαράντα διαφορετικές φίρμες συμμετείχαν τον Μάιο 2019 στο συνέδριο I.C.B.R. (Independent Craft Brewery Roundtable) το οποίο διοργάνωσε για πρώτη φορά η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης.

Ο κύριος Χρήστος Δημτσούδης, διευθύνων σύμβουλος της Ζυθοποιίας, δήλωσε μεταξύ άλλων «διοργανώσαμε από 5 έως 7 Μαΐου ένα συνέδριο για ανεξάρτητους ζυθοποιούς της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων αλλά και της Ευρώπης. Σαν θεματικές ενότητες είχαμε τα κομμάτια τεχνολογίας, πράγματα που αφορούν τον κλάδο, θέματα αγοράς, καινοτομίας, εξαγωγών και άλλα. Συμμετείχαν 50 σύνεδροι από 40 διαφορετικά ζυθοποιία τόσο από Ελλάδα όσο και εξωτερικό, από χώρες όπως Ιταλία, Βουλγαρία, Αλβανία, Αγγλία και άλλες».

Το τριήμερο συνέδριο έλαβε χώρα στον ολοκαίνουργιο εκθεσιακό/συνεδριακό χώρο που δημιουργήθηκε στις εγκαταστάσεις της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης. Σκοπός και στόχος της Ζυθοποιίας είναι το πρώτο αυτό συνέδριο να γίνει θεσμός τόσο για την ίδια την εταιρία όσο και για την ευρύτερη περιοχή της Θράκης.

Τις δύο πρώτες μέρες του συνεδρίου υπήρξαν ομιλίες, τοποθετήσεις και ανταλλαγή απόψεων, ενώ την τελευταία μέρα, Κυριακή 7 Μαΐου προγραμματίσθηκαν μικρές τοπικές εκδρομές ώστε οι σύνεδροι να δουν και να ξεναγηθούν στις ομορφιές της ευρύτερης περιοχής.

Η 12GODS παρουσίασε τα προϊόντα της μετά από πρόσκληση της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΠΟΜΕΝΟ
DISCOVER
MORE